#frihedengårpå4ben

#frihedengårpå4ben

Frihed er ikke en selvfølge, når man mister synet. Førerhunden er frihed på fire ben og en rigtig god livsmakker, når lyset går ud. I Dansk Blindesamfund arbejder vi for at skabe frihed for mennesker med synshandicap.

Du kan også gøre en forskel. Hvert år udgiver vi en skøn årskalender med førerhundehvalpene, der netop sætter fokus på frihed. Del kalenderen ud til familie og venner, så giver du friheden videre. Sæt gerne en hund du kender på indsamlingen, så er den med i konkurrencen om at blive en del af næste års førerhundekalender. Alle hunde kan deltage, så vi glæder os til at se hvilken hund du vil ære.

Når du opretter din indsamling, sender vi et kalenderkit med 10 eksemplarer af årets førerhundekalender samt en pose godbidder til den heldige hund. Godbidderne er en nyhed og sponsoreret af Vuffeli.

Gør den største forskel og kom med i næste års førerhundekalender!
Er du den der samler mest ind til Dansk Blindesamfund, er du samtidig med i konkurrencen om at blive en del af næste års førerhundekalender. Du får din historie med i næste kalender og muligheden for at vise, hvordan du har været med til at gøre en forskel.

Får du brug for flere kalendere eller hjælp til at oprette indsamlingen, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 38 14 88 44 eller mail indsamling@blind.dk.

Opret din indsamling og gør en forskel i dag!

9.839 kr.
Indsamlet


14
Indsamlinger

55
Donationer