#frihedengårpå4ben

#frihedengårpå4ben

Frihed er ikke en selvfølge, når man mister synet. Førerhunden er frihed på fire ben og en rigtig god livsmakker, når lyset går ud. I Dansk Blindesamfund arbejder vi for at skabe frihed for mennesker med synshandicap.

Din hund og du kan også gøre en forskel. Hvert år udgiver vi en skøn årskalender med førerhundehvalpene, der netop sætter fokus på frihed. Del kalenderen ud, når du alligevel er til træning i hundeklubben, ude med de andre hundeluftere eller hvor din hund og du nu hygger jer med andre skønne to- og firbenede. Så giver I friheden videre.

Når du opretter din indsamling, sender vi et kalenderkit med 10 eksemplarer af årets førerhundekalender samt en pose godbidder, som I kan dele ud til alle hundevennerne. Godbidderne er en nyhed og sponsoreret af Vuffeli.

Gør den største forskel og kom med i næste års førerhundekalender!
Når din hund samler ind til Dansk Blindesamfund, er den samtidig med i konkurrencen om at blive en del af næste års førerhundekalender. Den hund, der samler mest ind, får sin historie med i næste kalender.

Får du brug for flere kalendere eller hjælp til at oprette indsamlingen, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 38 14 88 44 eller mail indsamling@blind.dk.

Opret din hunds indsamling og gør en forskel i dag!

7.679 kr.
Indsamlet


12
Indsamlinger

46
Donationer