Støt og hjælp nærsynede børn, som min datter Maria

Giv bidrag
Oprettet Af:
Merete Wahl Larsen
Samler ind til:
Dansk Blindesamfund's generelle arbejde

Støt og hjælp nærsynede børn, som min datter Maria

Jeg samler ind til Dansk Blindesamfund, fordi min datter Maria deltager i et forskningsprojekt, der har til formål at bremse nærsynethed hos børn. Det er kun muligt med Dansk Blindesamfunds støtte.

For to år siden fandt vi ud af, at Maria er nærsynet. Uden briller er livet uskarpt for min datter, som må knibe øjnene sammen for at fokusere på ting langt væk. For hver gang vi var hos øjenlægen, blev Marias syn dårligere og dårligere. Heldigvis blev Maria tilbudt at deltage i et nyt forskningsstudie, der skal sætte en stopper for udviklingen af nærsynethed hos danske børn.
Svær nærsynethed er forbundet med alvorlige følgetilstande, der i værste fald kan medføre blindhed. Derfor gør forskning en vigtig forskel, og det samme gør du, når du støtter Dansk Blindesamfund.

Med din hjælp kan forskere fortsætte med at bekæmpe blindhed og redde Marias og andre børns syn. Jeg vil sætte stor pris på, hvis I vil hjælpe mig med at samle ind til Dansk Blindesamfund og støtte deres arbejde med øjenforskning.
Enhver donation til denne indsamling, uanset størrelse, hjælper deres arbejde.
Giv bidrag
150 kr.
7%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Anonym Anonym gav 50 kr.

  • Linda Johansen Linda Johansen gav 50 kr.

  • Line Nielsen Line Nielsen gav 50 kr.